Bankirai hardhout

BANKIRAI HARDHOUT.

Bij houthandel Jumbowood worden alle bankirai planken binnen opgeslagen, zo u loopt dus nooit het risico een aangegrijsde plank geleverd te krijgen.
De Bankirai planken van Jumbowood zijn allemaal 1e keus, select and better is de sortering welke Jumbowood inkoopt.
Natuurlijk zijn al onze Bankirai planken gecertificeerd volgens de vernieuwde Europese wetgeving : FSC & EUTR 995/2010 

Bankirai hardhout is een begrip als het gaat om hardhout soorten, door zijn uitstekende duurzaamheidsklasse is Bankirai hardhout een van de meest populaire hardhout soorten in en rond de tuin.
Door deze uitstekende duurzaamheids klasse blijft Bankirai hardhout tussen de 20 en 25 jaren goed, en word daarom veel toegepast bij de aanleg van vlonders, steigers, schuttingen, en andere houtwerken buitenshuis.

Bij de aanschaf van Bankirai planken zal de kleur bruin tot geelbruin zijn. Zodra u deze planken daarna in u tuin heb verwerkt zal de kleur gaan vergrijzen tot deze uiteindelijk potloot grijs zal zijn, dit heeft overigens geen invloed op de levensduur. Ziet u liever zoals velen de mooie verse Bankirai kleur dan is het verstandig deze vanaf het begin te onderhouden met een Bankirai olie.

Let op : bij houthandel Jumbowood verkopen wij Bankirai vlonderplanken met de maximaal haalbare lengte's, een mooi hardhouten terras van 650cm kunt u dus naadloos leggen.

Tevens kan Jumbowood in eigen machinale deze bankirai planken voor u op de juiste lengte afkorten, hier worden geen extra kosten voor berekend.  

 

31 artikel(en)

per pagina

31 artikel(en)

per pagina